» » اعلام برگزیدگان رشته‌های غیرحضوری جشنواره ملی قرآن دانشگاهیان
قرائت
تفسیر وتدبر
سخنرانی و نشست
همایش و کنگره
مسابقه و جشنواره
پایان نامه و کتاب
انتخاب استان

1396/09/1
اعلام برگزیدگان رشته‌های غیرحضوری جشنواره ملی قرآن دانشگاهیان

گروه مسابقات: نتایج بخش‌های ادبی، پژوهشی، هنری و فناوری سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کمیته فنی سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان پس از دریافت آثار از دستگاه‌ها و دانشگاه‌های شرکت‌کننده در رشته‌های مختلف بخش‌های غیرحضوری و داوری آثار در دبیرخانه جشنواره، برگزیدگان را براساس حروف الفبا مشخص کرد. رتبه‌بندی اول تا سوم این افراد در روز تجلیل از آنها اعلام می‌شود.
نفرات اول تا سوم این رشته در آیین افتتاحیه این جشنواره که روز سه‌شنبه هفتم آذر ماه در حوزه هنری تهران برگزار می‌شود، اعلام و جوایز و لوح تقدیر خود را دریافت خواهند کرد.
بر اساس این گزارش در رشته مقاله‌نویسی که زیرگروه بخش پژوهشی به شمار می رود و بخش دانشجویان احمد الهیاری بوزنجانی از وزارت علوم، حسن رحمانی‌زاده از دانشگاه آزاد، حسین قائدامینی از وزارت بهداشت و در بخش اساتید نیز فرشته بهمنش از وزارت بهداشت، مهدی مختارزاده از دانشگاه آزاد، نسیم بیگی بروجنی و اصغر سپهوند از وزارت بهداشت به عنوان نفرات برگزیده معرفی شده‌اند.
در رشته بررسی و نقد کتاب و در بخش دانشجویان احسان کشت‌ورز کندازی از دانشگاه فرهنگیان، سیدمصطفی آستانه از دانشگاه فرهنگیان، فاطمه حاج‌اکبری از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مژگان قاسمی از دانشگاه فرهنگیان به عنوان نفرات برگزیده تجلیل می‌شوند.
همچنین در رشته تألیف کتاب در بخش اساتید نیز مرضیه مومن‌نسب و آزیتا جابری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی شده‌اند.
در رشته تلخیص کتاب نیز رامین هادی‌زاده از وزارت علوم تحقیقات و فناوری، مسعود رضایی از دانشگاه جامع علمی و کاربردی و نسرین خواجه‌علی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی شده‌اند.
در بخش ادبی و در رشته فیلمنامه‌نویسی، سهیلا باقری شریف‌آبادی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، محمدجواد شاهمیری از دانشگاه فرهنگیان و سعید موذنی از دانشگاه جامع علمی و کاربردی حائز رتبه‌های برتر شده‌اند. در رشته نمایشنامه‌نویسی نیز آیت اسدی از دانشگاه جامع علمی و کاربردی، پدرام محمدپور از دانشگاه فرهنگیان و سیدمجید میرحسینی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رتبه های برتر را کسب کرده‌اند.
در رشته شعر، روزا رودینی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ابراهیم زمانی از دانشگاه جامع علمی و کاربردی، معصومه مرادی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری موفق به کسب عناوین برتر شده‌اند. همچنین در رشته داستان‌نویسی نیز اعظم ابهری قزل‌احمد از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مهسا امیری از دانشگاه جامع علمی و کاربردی، کامران داوودی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و حسین عوض‌زاده از دانشگاه فرهنگیان رتبه‌های برتر را کسب کرده‌اند.
در بخش فناوری و در رشته تولید نرم‌افزار و اپلیکیشن نیز مریم ترابی سرشکی از دانشگاه فرهنگیان، علی محمددهقانی از دانشگاه فرهنگیان، محمدحسن‌ علیائی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رضا منصوری از دانشگاه پیام نور حائز رتبه‌های برتر شده‌اند.
در رشته کانال شبکه‌های مجازی نیز جاویدان اسماعیل‌ پورعالی زمینی از دانشگاه جامع علمی و کاربردی، علی ریحانیان از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سیما فرجی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای موفق به کسب رتبه برتر شده‌اند.
در بخش هنری و در رشته تذهیب سمانه جمشیدی‌نیا از وزارت علوم تحقیقات و فناوری، زینب رهنما سرملی از دانشگاه جامع علمی – کاربردی و لیلا صبری از وزارت علوم تحقیقات و فناوری، رتبه‌های برتر را کسب کردند. در رشته خوشنویسی(شکسته) نیز فرهاد آقائی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کبریا کلافچی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و ملیکا محمودی‌راد از دانشگاه آزاد اسلامی عناوین برتر را تصاحب کردند.
همچنین در رشته خوشنویسی(نستعلیق) هاشمیه چهره از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمود رباط‌جزی از دانشگاه جامع علمی – کاربردی و مجید رضائی از دانشگاه آزاد حائز عناوین برتر شدند. در رشته طراحی پوستر زهرا طالبی مزرعه شاهی از دانشگاه جامع علمی - کاربردی، زهرا قدیری از دانشگاه جامع علمی – کاربردی و علی مسعودی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.
در رشته عکاسی نیز محمد اسفندیاری از دانشگاه فرهنگیان، زهرا رحیم‌پور از دانشگاه آزاد، فاطمه لطیفی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای و ندا میرزایی از دانشگاه پیام نور رتبه‌های برتر را کسب کردند. در رشته فیلم کوتاه احد اجاق‌زاده از دانشگاه آزاد، فاطمه‌سادات جوادی از دانشگاه جامع علمی – کاربردی و حسین قائمی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز عناوین برتر را کسب کردند.
براساس گزارش ایکنا در رشته معرّق و منبّت نیز حسین داودی از دانشگاه جامع علمی - کاربردی، داود سلیمانی از دانشگاه جامع علمی – کاربردی و لطیف محمدی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در رشته نقاشی نیز زهره آذرگون از دانشگاه فنی و حرفه‌ای، مریم میرصدرایی از دانشگاه پیام نور و مانیکا نگهداری‌پور از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز رتبه‌های برتر شدند.
یادآور می‌شود، مرحله نهایی رشته آوایی سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان طی روزهای هفتم و هشتم آذرماه به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود.

بازدیدها: 1 286 نظرات: 0